Спално

Ако сте свикнали да уюта и спокойствието на спи соло или с още един човек, движещ се в казармата, палатка, кабина, или други съня квартали с други хора, може да бъде шок за системата. За щастие, има нарастващо осъзнаване на важността на военен персонал получават достатъчно сън. Но с всички тези, дишане, хъркане, сънна-приказки, мята тела около вас, може да бъде трудно да заспи или да остане заспал първоначално. Тук са лесни начини за подобряване на шансовете си за получаване на добро качество на съня в една стая с други хора.

Създаване тихо. Въпреки че не може да контролира шума около вас-от чужбина превозни средства, хъркане войници, както и други източници, можете да смекчат експозицията си към него. За начало, тя може да помогне да се носят тапи за уши и маска на съня, за да блокират шум, светлина, и други разсейващи. Ако имате проблеми със заспиването, слушане на релаксиращи мелодии като класическа музика (с ушни пъпки) може да ви помогне да заспите по-бързо.
Очаквайте да бъде неприятно. Разбира се, вие трябва да направите каквото можете, за да се удобно, докато спи. Но това е разумно да се смени начина си на мислене и се очаква най-малко поне малко дискомфорт в новите си режим за спане. Приемайки тази нова реалност може да ви помогне да се справят по-лесно с чувство на неудовлетвореност, стрес или безпокойство, че може да се монтира, като се опитате да заспите. Опитайте се да приемете настоящите условия, както и новия си нормално.
Създаване на вечер сън рутина. Докато си светлини на изчакване и събуждане часа могат да бъдат доста последователни през седмицата, събота и неделя може да бъде друга история. Това е грешка да остане извън купоните до 1:00 часа сутринта, ако трябва да ставам в 5:00 am.-that’s набор-нагоре за социално часовата разлика, което го прави по-трудно за вас да заспя в неделя или понеделник вечер. Вместо това, опитайте се да си циркадния ритъм доста стабилно, дори и в почивните дни. В рамките на четири часа преди лягане, да се въздържат от използването на електроника и консумацията на кофеинови напитки или никотин.
Това вероятно няма да отнеме много време, за да растат приспособят към новите ви режим за спане. В крайна сметка, ще бъде толкова уморени от вашата физическа и психическа подготовка, че вече няма да се притеснява от присъствието на други хора. Вие просто ще бъде освободен, за да се удари в чувала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *